Creatief met bloemen

U houdt van bloemen en voelt uw groene vingers reeds kriebelen? In samenwerking met 3 speciaalzaken organiseert Plus Magazine workshops waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten. U maakt een uniek bloemstuk dat uw interieur of terras ongetwijfeld zal doen opfleuren.

Hanging basket û Area Floribus

In de bloemen- en decoratiezaak van floriste Lieve Thijs maakt u onder deskundige begeleiding en volgens de regels van de kunst, een echte Engelse hanging basket in ver-schillende kleurencombinaties. U krijgt ook alle informatie om deze creatie in goede conditie te houden. Voor het tweede deel van de workshop brengt u een foto van uw terras mee. Aan de hand van deze foto zal een tuinarchitecte een antwoord geven op uw vragen in verband met onderhoud, tuinmeubilair, beplanting...

Wanneer: dinsdag 14 juni 2005, van 14 tot 17 uur

Waar: Area Floribus, Doorslaardorp 17, 9160 Lokeren

Info: 09 349 15 35

Prijs: euro 40 (inclusief bloemen, planten en materiaal + hapje en drankje)

Composities met rozen û De Egelantier

Ann Desmet van bloemenatelier De Egelantier gaat graag creatieve uitdagingen aan waarbij ze op zoek gaat naar authenticiteit. Ze brengt het intrinsieke karakter van bloemen en materialen tot uiting en houdt daarbij rekening met de historiek en de symboliek. Tijdens de workshop, die bij mooi weer in de prachtige tuin plaatsvindt, werkt ze samen met u een unieke creatie uit met rozen en een heleboel natuurlijke materialen.

Wanneer: woensdag 1 juni 2005, van 14 tot 17 uur

Waar: De Egelantier, Zwevegemstraat 83, 8553 Zwevegem

Info: 056 77 63 96 û www.egelantier.be

Prijs: euro 40 (inclusief bloemen, planten en materiaal + hapje en drankje)

Zomerse schikking met bladeren û Ikebana

Ilse Beunen genoot een opleiding als tuinarchitecte en deed werkervaring op in Japan. Haar atelier ‘Kado’ staat voor een hedendaags modern concept van eenvoud en rust. Tijdens de workshop ‘Sogetsu Ikebana’ maakt u uw eigen zomers werkstuk met geweven typhabladeren, verwerkt met lelies of rozen.

Wanneer: dinsdag 21 juni 2005, van 10.30 tot 15.30 uur

Waar: Galerie Art-Core, Ringlaan 110, 2610 Wilrijk

Info: 0473 75 43 73 û www.ikebana.be

Prijs: euro 40 (inclusief bloemen, planten en materiaal + hapje en drankje)

Hoe inschrijven?

U kunt u inschrijven via de website www.lezersactie.be?bloemschikken of met een gele briefkaart met uw naam, adres, telefoon en de workshop van uw keuze die u verstuurt naar Plus Magazine û Ateliers, Raketstraat 50 bus 10, 1130 Brussel. U ontvangt een brief of e-mail die uw deelname aan de workshop bevestigt. Wees snel, het aantal plaatsen is beperkt! Info: 0478 92 87 34, of e-mail: promotie@plusmagazine.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content