© Morgane Ball Photography

Château de Grandvoir

Het recent gerestaureerde Château de Grandvoir raakte in verval tot de Waalse zakenman Geoffrey Dewitte de landelijke burcht verbouwde tot een gastronomisch restaurant, een intiem hotel met acht comfortabele kamers en een brouwerij. Barbara Vanhoorne-Dewitte ontvangt met charme en leidt haar gasten rond door de rijk gedecoreerde vertrekken. Tristan Martin werd aangetrokken als chef-kok. Hij kreeg een opleiding aan het Paul Bocuse Instituut en werkte naast zijn vader in Maison Lemonnier. Op de kaart het Menu du Château (50, 60 of 65 euro) en het driegangen Marktmenu (39 euro). Wij genoten van open ravioli met borst van fazant en opgeschuimde kastanjesaus. Sint-jakobsnoten koppelde de chef aan Ardeense worst en aardpeer, afgewerkt met schuim van Vaurien-bier en maltcrunch. Kortgekorste reebok verscheen in een gourmetversie met hoorn-van-overvloedpaddenstoelen, seldercrème en poivradesaus. Alles was verzorgd en smakelijk!

CHÂTEAU DE GRANDVOIR LA CORNÉE 66 6840 GRANDVOIR WWW.CHATEAUGRANDVOIR.BE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content