© Stockfood/Isopix

Brownies

10 personen ? 20 minuten + 30 minuten in de oven

? 210 g pure chocolade ? 50 g melkchocolade ? 225 g zoute boter ? 200 g bruine suiker ? 3 eieren ? 250 g pecannoten

1. Verwarm de oven voor op 170°C. Mix 150 g noten tot meel. Hak de melkchocolade grof.

2. Breek de pure chocolade in stukjes en laat smelten met de boter. Voeg de suiker toe en meng. Voeg één voor één de eieren toe terwijl je klopt met een garde.

3. Roer er het notenmeel door. Voeg de melkchocolade en de overige noten toe, hou wat noten apart.

4. Vet een vierkante vorm in en bekleed met bakpapier. Giet er het beslag in en schik er noten op.

5. Bak 25 tot 30 minuten. Haal uit de oven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content