4 personen - 20 minuten + 30 minuten

? 600 g bloemkool ? 1 potje groene pesto ? 1 teentje knoflook ? 3 eieren ? 150 g geraspte emmentaler ? 75 g geraspte parmezaan ? peper en zout ? 350 g champignons...

? 600 g bloemkool ? 1 potje groene pesto ? 1 teentje knoflook ? 3 eieren ? 150 g geraspte emmentaler ? 75 g geraspte parmezaan ? peper en zout ? 350 g champignons ? 4 lente-uitjes ? 50 g kervel ? 250 g mozzarellabolletjes ? peper en zout 1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Pureer de bloemkool in de blender en meng met de eieren, kaas, geperste knoflook en zout en peper. Verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier en bak 15 minuten in de oven. 4. Snij de champignons en de lente-uitjes in schijfjes. Halveer de mozzarellabolletjes. Haal de bodem uit de oven, lepel de pesto erover en beleg met champignons, lente-uitjes en mozzarella. Kruid met peper en zout. 5. Bak de pizza 15 minuten, tot hij lichtbruin is. Garneer met kervel en serveer. De bodem van bloemkool maakt deze pizza een pak lichter