© Stockfood/Isopix

Bietensalade

4 personen ? 20 minuten + 30 minuten in de oven

? 500 g bieten met loof ? 200 g geitenkaas ? 60 g hazelnoten ? 1 el balsamico ? 2 el hazelnotenolie ? olijfolie ? peper en zout

1. Snij het loof van de bieten en hou het apart. Schil de bieten en snij ze in vier.

2. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de bieten op een beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Meng en voeg twee eetlepels water toe. Bak 30 minuten in de oven.

3. Spoel het loof, laat uitlekken en bak in een pan met olie. Kruid met peper en zout.

4. Plet de hazelnoten grof met een mes. Schik het loof op een bord en leg er de bieten bij. Bestrooi met hazelnoten en verkruimel er de geitenkaas over. Besprenkel met notenolie en balsamico, kruid af en serveer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content