Barbizon

Het restaurant opende in 1958 in een elegant gebouw in Normandische stijl aan de rand van het Zoniënwoud. De zaak groeide uit tot een chique gastronomische halte, die in zijn gloriedagen twee Michelinsterren wist te behalen. Traiteur Alexandre de Radigués de Chennevière nam de zaak recent over en verfriste het decor en de formule, waarna de naam veranderde in Barbizon by Enjoy. Op de spijskaart van deze nieuwe, comfortabele brasserie vind je vertrouwde Belgische bereidingen, zoals gebakken scampi in kreeftensaus met krokante groenten of kalfsmedaillon met morieljes. Op de wijnkaart staan kelderresten aan aantrekkelijke prijzen. Wij kozen garnaalkroketten (19 euro) en kort gebakken eendenlever met appelbolletjes en vanilleboter (19 euro), duo van in boter gebakken zeetongetjes (26 euro) en ribstuk met pepersaus (32 euro), om af te sluiten met chocolademousse en verloren brood (beide 9 euro). Wij kwamen voldaan buiten.

RESTAURANT BARBIZON BY ENJOY WELRIEKENDE DREEF 95 3090 OVERIJSE WWW.RESTAURANT-BARBIZON.BE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content