© ISOPIX

Bagels met kalkoen en radijsjes

4 personen ? 30 minuten

? 450 g gare kalkoenreepjes (kant-en-klaar) ? 1 bosje radijzen ? 100 g spinazie, gewassen ? oe bosje bieslook ? 1 teentje knoflook, fijngehakt ? 4 el mayonaise of roomkaas ? 4 bagels ? 3 el olijfolie ? peper en zout.

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Hak de spinazie grof en de bieslook in ringetjes.

3. Was de radijzen, halveer ze en rooster met knoflook, peper, zout en olijfolie 20 minuten in de oven.

4. Haal de radijzen uit de oven en roer er het loof, de spinazie en de bieslook onder tot ze slap worden.

5. Halveer de bagels en grill ze kort. Bestrijk één helft met mayonaise en beleg met kalkoen en radijsjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content