ALAIN MORILLON / NANOO'S, STRIJDERSLAAN 110, 1310 TERHULPEN, WWW.NANOOS.BE

ALAIN MORILLON / NANOO’S

De Fransman Alain Morillon installeerde zich enkele jaren terug in Terhulpen. Hij werd in Roanne geboren als zoon van restaurateurs en werkte voor staatslieden en grote huizen. Zijn eigen restaurant in Neuilly brandde in 2006 volledig af. Het gastenboek met handtekeningen van beroemdheden wist hij te redden. In België is hij opnieuw bescheiden begonnen. Er is een lunch (23 euro) met voor-, hoofd- en nagerecht van goede kwaliteit. A la carte eten kost 39 euro. Voor die prijs kies je vrij een voor-, hoofd-, en nagerecht. Wij genoten van millefeuille van gemarineerde tonijn met kappers, zwarte olijven en auberginekaviaar. Ook het lamsvlees ingesmeerd met Espelettepeper en opgediend met vleesjus, geparfumeerd met knoflook en bonenkruid, stond volledig op punt. De chef kiest producten van de beste kwaliteit, respecteert de seizoenen en bereidt alles eigenhandig en met kennis van zaken.

ALAIN MORILLON / NANOO’S, STRIJDERSLAAN 110, 1310 TERHULPEN, WWW.NANOOS.BE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content