"Met dit recept, dat ik al jaren maak, wil ik vooral het uitstekende vlees van een slagerij in mijn buurt alle eer aandoen. Koken is voor mij in de eerste plaats delen en iets met passie doen. Ik volg ook kookles in mijn gemeente. En als ik mijn leven kon herdoen, dan zou ik overwegen om van koken mijn beroep te maken! Ik vind het een unieke ervaring om hier in deze bruisende restaurantkeuken te kunnen staan, het lijkt hier wel een bijenkorf!"
...

"Met dit recept, dat ik al jaren maak, wil ik vooral het uitstekende vlees van een slagerij in mijn buurt alle eer aandoen. Koken is voor mij in de eerste plaats delen en iets met passie doen. Ik volg ook kookles in mijn gemeente. En als ik mijn leven kon herdoen, dan zou ik overwegen om van koken mijn beroep te maken! Ik vind het een unieke ervaring om hier in deze bruisende restaurantkeuken te kunnen staan, het lijkt hier wel een bijenkorf!""Ik ben chauvinistisch voor producten van eigen bodem en naar het jaareinde toe werk ik graag met wild. Ik eet ook zoveel mogelijk bio- en seizoensproducten. De goesting om te koken kreeg ik van moeder mee, al van toen ik twaalf was. Ik werk ook aan een receptenboek voor diabetici, want ik ben zelf één van hen. Ik kook met plezier voor anderen. En hier voel ik me als een kind dat met open mond de kerstboom bewondert!""Mijn moeder, die vorig jaar is overleden, maakte dit dessert vaak. Toen ik mijn eerste stappen in de keuken zette, heb ik het ooit aangedurfd zelf madeleintjes te maken. Beetje bij beetje kreeg de kookmicrobe me te pakken. Vandaag is koken voor mij zowat een uiting van liefde geworden. En dan is het een troef als je ook nog eens dol bent op chocolade en lekker eten! Een sterrenchef als Hardiquest is een alchemist, ik sta versteld van zijn innovaties."