3 chefs voor één dag

21/11/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 19/11/18 om 16:44
Uit Plusmagazine van 22/11/18

Bernadette, Jacqueline en Catherine waren méér dan blij toen ze hoorden dat zij de culinaire wedstrijd van Plus Magazine hadden gewonnen. In een lichte staat van opwinding betraden ze de keuken van het Brusselse sterrenrestaurant Bon Bon, waar tweesterrenchef Christophe Hardiquest hun bekroonde recept - een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert - naar een nog hoger niveau tilde. Feest achter het fornuis én op het bord.

"Met dit recept, dat ik al jaren maak, wil ik vooral het uitstekende vlees van een slagerij in mijn buurt alle eer aandoen. Koken is voor mij in de eerste plaats delen en iets met passie doen. Ik volg ook kookles in mijn gemeente. En als ik mijn leven kon herdoen, dan zou ik overwegen om van koken mijn beroep te maken! Ik vind het een unieke ervaring om hier in deze bruisende restaurantkeuken te kunnen staan, het lijkt hier wel een bijenkorf!"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners