In Brussel blijft het terreurniveau 4 -de maximale dreiging- nog tot maandag gehandhaafd en dat betekent dat heel wat restaurants, winkels en musea dichtblijven. De terreurdreiging heeft dan ook een desastreus gevolg voor de toeristische sector. Niet alleen verliest de horeca inkomsten gedurende de 'lockdown'. Bij de hotels regent het annuleringen. Zo wijzigen veel mensen die de eindejaarsperiode in Brussel wilden doorbrengen, alsnog hun plannen. Tijd dus om de hoofdstad een hart onder de riem te steken.

Omdat op sociale media geen beelden van militairen of veiligheidsoperaties mochten verspreid worden, gingen mensen de afgelopen dagen massaal ludieke kattenfoto's posten. De toeristische diensten maakten er nu hun eigen versie van. Het werd een surrealistische ode aan Brussel in een 20 seconden video.

Actuele informatie over de situatie in Brussel vindt u hier.

In Brussel blijft het terreurniveau 4 -de maximale dreiging- nog tot maandag gehandhaafd en dat betekent dat heel wat restaurants, winkels en musea dichtblijven. De terreurdreiging heeft dan ook een desastreus gevolg voor de toeristische sector. Niet alleen verliest de horeca inkomsten gedurende de 'lockdown'. Bij de hotels regent het annuleringen. Zo wijzigen veel mensen die de eindejaarsperiode in Brussel wilden doorbrengen, alsnog hun plannen. Tijd dus om de hoofdstad een hart onder de riem te steken.Omdat op sociale media geen beelden van militairen of veiligheidsoperaties mochten verspreid worden, gingen mensen de afgelopen dagen massaal ludieke kattenfoto's posten. De toeristische diensten maakten er nu hun eigen versie van. Het werd een surrealistische ode aan Brussel in een 20 seconden video. Actuele informatie over de situatie in Brussel vindt u hier.