Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handicap International de wedstrijd 'Design with a heart' om iedereen de kans te geven slimme uitvindingen, die ze gedaan hebben om het leven van mensen met een handicap of ouderen te vergemakkelijken, onder de aandacht te brengen. Uitvindingen die geen fortuinen hebben gekost, maar die voor de persoon in kwestie en hele verbetering betekenen en die andere families kunnen inspireren.

Plus Magazine is dan ook bijzonder trots partner te zijn van dit initiatief. En zoals gezegd zal er dit jaar ook een publieksprijs worden uitgerijkt. Dus rekenen we op uw stem! Ontdek de 34 uitvindingen van 2016 en breng tot en met 7 augustus uw stem uit via deze link: http://www.handicapinternational.be/nl/design-with-a-heart-stemming

Bekijk hier de winnaars van de editie 2015.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handicap International de wedstrijd 'Design with a heart' om iedereen de kans te geven slimme uitvindingen, die ze gedaan hebben om het leven van mensen met een handicap of ouderen te vergemakkelijken, onder de aandacht te brengen. Uitvindingen die geen fortuinen hebben gekost, maar die voor de persoon in kwestie en hele verbetering betekenen en die andere families kunnen inspireren.Plus Magazine is dan ook bijzonder trots partner te zijn van dit initiatief. En zoals gezegd zal er dit jaar ook een publieksprijs worden uitgerijkt. Dus rekenen we op uw stem! Ontdek de 34 uitvindingen van 2016 en breng tot en met 7 augustus uw stem uit via deze link: http://www.handicapinternational.be/nl/design-with-a-heart-stemmingBekijk hier de winnaars van de editie 2015.