In de luchthaven van Moskou hebben ze er wat op gevonden. U kan er voor korte tijd een 'Sleep Box' huren. Het gaat om een idee van het Russische designteam Arch Group.
De futuristische box is uitgerust met een ventilatiesysteem, bevat een bed, televisie, wi-fi-connectie en sfeerverlichting. Er is ook plaats voor bagage. Nadat klanten de cabine verlaten hebben, wordt het linnen automatisch verschoond. De box werd oorspronkelijk gebruikt voor hostels met weinig ruimte. Arch Group hoopt dat hij ook de weg zal vinden naar treinstations en shoppingcentra. De redding voor mannen die winkelen doodvermoeiend vinden?


http://www.arch-group.org/portfolio/diz/1/

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14514816

In de luchthaven van Moskou hebben ze er wat op gevonden. U kan er voor korte tijd een 'Sleep Box' huren. Het gaat om een idee van het Russische designteam Arch Group. De futuristische box is uitgerust met een ventilatiesysteem, bevat een bed, televisie, wi-fi-connectie en sfeerverlichting. Er is ook plaats voor bagage. Nadat klanten de cabine verlaten hebben, wordt het linnen automatisch verschoond. De box werd oorspronkelijk gebruikt voor hostels met weinig ruimte. Arch Group hoopt dat hij ook de weg zal vinden naar treinstations en shoppingcentra. De redding voor mannen die winkelen doodvermoeiend vinden? http://www.arch-group.org/portfolio/diz/1/http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14514816