De beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen, Assuralia, geeft op haar website www.assuralia.be een lijst van de polissen die in aanmerking komen voor lichamelijke letsels, voor schade aan zaken, voor rechtshulp en voor vergoeding door een andere.

Het noodweer dat tijdens Pukkelpop over Kiewit trok, kostte aanvankelijk vier mensen het leven, terwijl acht anderen zwaargewond raakten. Een van deze acht stierf dinsdagnacht, wat de balans van het aantal doden op vijf bracht. Tientallen festivalgangers liepen lichtere verwondingen op door de ravage die het onweer aanrichtte.

De beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen, Assuralia, geeft op haar website www.assuralia.be een lijst van de polissen die in aanmerking komen voor lichamelijke letsels, voor schade aan zaken, voor rechtshulp en voor vergoeding door een andere.Het noodweer dat tijdens Pukkelpop over Kiewit trok, kostte aanvankelijk vier mensen het leven, terwijl acht anderen zwaargewond raakten. Een van deze acht stierf dinsdagnacht, wat de balans van het aantal doden op vijf bracht. Tientallen festivalgangers liepen lichtere verwondingen op door de ravage die het onweer aanrichtte.