Er is keuze uit vier modules die gradueel opbouwen. Zowel mensen die nog nooit eerder hebben gefietst, als mensen die willen bijleren over het onderhoud van hun fiets kunnen er terecht.

In een mededeling wijst de vzw erop dat ze net als de Integratiedienst van de stad Leuven de afgelopen jaren regelmatig werden gecontacteerd door mensen die op zoek waren naar fietslessen. Het gaat soms om mensen die nog nooit hebben leren fietsen, anderen hebben de basisvaardigheden verleerd of wilden meer vertrouwen krijgen om zich in het verkeer te wagen.

Er is keuze uit vier modules die gradueel opbouwen. Zowel mensen die nog nooit eerder hebben gefietst, als mensen die willen bijleren over het onderhoud van hun fiets kunnen er terecht.In een mededeling wijst de vzw erop dat ze net als de Integratiedienst van de stad Leuven de afgelopen jaren regelmatig werden gecontacteerd door mensen die op zoek waren naar fietslessen. Het gaat soms om mensen die nog nooit hebben leren fietsen, anderen hebben de basisvaardigheden verleerd of wilden meer vertrouwen krijgen om zich in het verkeer te wagen.