Verpleegkundige is een knelpuntberoep, fotograaf en chef-chok staan in de lijst met droomberoepen. Oefen jij je droomjob uit? Of wat zou je doen als je écht kon kiezen?

De kleinkinderen knuffelen, een restaurantbezoekje, naar het theater, een frisse pint gaan drinken op café, naar de sportschool,... We kunnen zoveel dingen bedenken die momenteel 'on hold' staan. Maar wat zou jij als eerste willen doen zodra de toestand normaliseert?

Door de coronacrisis moeten we allemaal meer tijd thuis doorbrengen. Tijd om achterstallige klussen aan te pakken! Welke klussen heb jij al heel lang uitgesteld? Welke vervelende taken pak jij liefst eerst aan en tot welke kom je niet?

Met de komst van smartphones en social media, zijn foto's gaan behoren tot de virtuele wereld. Sommigen houden er nog altijd van fotoalbums te maken. Doe jij dat? Of bewaar je alle foto's op computer?

Het zijn vreemde tijden. Wat gisteren nog heel gewoon was, kan vandaag niet meer. Hoe ervaar jij deze situatie? We hebben een aantal vragen voor je klaar, maar elke andere bedenking is meer dan welkom.

Het personeel van de Brusselse gemeente Sint-Joost ten Node dat 55-plus is, kan met behoud van loon vier vijfde gaan werken. In Wallonië is er een vergelijkbaar project. Is dit de oplossing om langer aan het werk te blijven? Of toch niet zo'n goed idee?

Heb jij een zogenaamde "bucket list" voor 2020? Leren boogschieten, een parachutesprong, een instrument spelen of een wereldreis maken? Wat staat er op jouw lijstje?