Door de coronacrisis moeten we allemaal meer tijd thuis doorbrengen. Tijd om achterstallige klussen aan te pakken! Welke klussen heb jij al heel lang uitgesteld? Welke vervelende taken pak jij liefst eerst aan en tot welke kom je niet?

Met de komst van smartphones en social media, zijn foto's gaan behoren tot de virtuele wereld. Sommigen houden er nog altijd van fotoalbums te maken. Doe jij dat? Of bewaar je alle foto's op computer?

Het zijn vreemde tijden. Wat gisteren nog heel gewoon was, kan vandaag niet meer. Hoe ervaar jij deze situatie? We hebben een aantal vragen voor je klaar, maar elke andere bedenking is meer dan welkom.

Het personeel van de Brusselse gemeente Sint-Joost ten Node dat 55-plus is, kan met behoud van loon vier vijfde gaan werken. In Wallonië is er een vergelijkbaar project. Is dit de oplossing om langer aan het werk te blijven? Of toch niet zo'n goed idee?

Heb jij een zogenaamde "bucket list" voor 2020? Leren boogschieten, een parachutesprong, een instrument spelen of een wereldreis maken? Wat staat er op jouw lijstje?

Gaan jullie bij mekaar op bezoek? Helpen jullie mekaar in geval van nood of blijft het bij een beleefde knik?

De levensverwachting in België neemt almaar toe. De kans dat we 100 worden is nog nooit zo groot geweest. Maar willen we dat wel?