Nu de herfstvakantie verlengd is, hebben kinderen nog meer tijd om creatief te zijn, zegt bpost in een persbericht. "Jong of oud, iedereen die een briefje, tekening of knutselwerkje stuurt naar Sinterklaas krijgt ook dit jaar een antwoord dankzij de Sint-helpers bij bpost", aldus het postbedrijf.

Kinderen die een brief versturen krijgen een briefje en een verrassing van de Sint terug. "De bpost-medewerkers op het Sintsecretariaat en de postbodes zorgen daar eigenhandig voor."

Briefjes die gestuurd worden voor 29 november krijgen een antwoord rond 6 december. De brieven naar de Sint moeten niet gefrankeerd worden. Op de achterkant van de enveloppe of in de brief moet duidelijk het adres leesbaar vermeld staan.

De brief posten kan ook via de meer dan 2.000 speciale Sint-brievenbussen, verspreid over heel het land. Dat zijn klassieke rode brievenbussen die "verkleed" worden met een mijter en een witte baard. Op die brievenbussen staat ook het adres van Sinterklaas vermeld.

Nu de herfstvakantie verlengd is, hebben kinderen nog meer tijd om creatief te zijn, zegt bpost in een persbericht. "Jong of oud, iedereen die een briefje, tekening of knutselwerkje stuurt naar Sinterklaas krijgt ook dit jaar een antwoord dankzij de Sint-helpers bij bpost", aldus het postbedrijf. Kinderen die een brief versturen krijgen een briefje en een verrassing van de Sint terug. "De bpost-medewerkers op het Sintsecretariaat en de postbodes zorgen daar eigenhandig voor." Briefjes die gestuurd worden voor 29 november krijgen een antwoord rond 6 december. De brieven naar de Sint moeten niet gefrankeerd worden. Op de achterkant van de enveloppe of in de brief moet duidelijk het adres leesbaar vermeld staan. De brief posten kan ook via de meer dan 2.000 speciale Sint-brievenbussen, verspreid over heel het land. Dat zijn klassieke rode brievenbussen die "verkleed" worden met een mijter en een witte baard. Op die brievenbussen staat ook het adres van Sinterklaas vermeld.