Plus Magazine werkt aan een dossier over de vaak hoge officiële kosten en belastingen van de gemeente (bv. voor de begraafplaats of het columbarium), het gewest (successierechten) en de notaris die worden aangerekend bij een overlijden.

Je kan onze redactie helpen door ons een overzicht van jouw kosten te mailen. Het gaat dus niet om privé-kosten (bv. de begrafenisondernemer of een grafzerk), maar om de bedragen die je betaald hebt aan gemeentetaksen, notariskosten en successierechten. Vermeld aub om welk overlijden het gaat. Uiteraard wordt jouw mail behandeld met de nodige discretie. Een tip: kijk ook eens in de factuur van de begrafenisondernemer, want daarin zijn vaak de gemeentetaksen opgenomen. Hartelijk dank!

Stuur je mail voor 31 augustus naar Annemie.goddefroy@plusmagazine.be

Plus Magazine werkt aan een dossier over de vaak hoge officiële kosten en belastingen van de gemeente (bv. voor de begraafplaats of het columbarium), het gewest (successierechten) en de notaris die worden aangerekend bij een overlijden. Je kan onze redactie helpen door ons een overzicht van jouw kosten te mailen. Het gaat dus niet om privé-kosten (bv. de begrafenisondernemer of een grafzerk), maar om de bedragen die je betaald hebt aan gemeentetaksen, notariskosten en successierechten. Vermeld aub om welk overlijden het gaat. Uiteraard wordt jouw mail behandeld met de nodige discretie. Een tip: kijk ook eens in de factuur van de begrafenisondernemer, want daarin zijn vaak de gemeentetaksen opgenomen. Hartelijk dank!Stuur je mail voor 31 augustus naar Annemie.goddefroy@plusmagazine.be