Knipoog-ei

Knipoog-ei

Dit ei ziet alles, maar knijpt een oogje dicht voor wie valt voor de heerlijke eitjes binnenin. Galler, € 9,90

(D)roomeitjes

(D)roomeitjes

Een feestelijk strikje... en deze eitjes van romige praliné- en vanillechocolade, op een koekje van amandel en hazelnoot zijn op hun paasbest. Picard, € 6,95 voor 8 eitjes.

Toverhoed

Toverhoed

Abracadabra, uit deze hoed van chocolade (fondant, melk of wit) tover je geen konijn maar een praliné-eitje! Marcolini, € 15.

Vrolijke tabletjes

Vrolijke tabletjes

Verrassend lentedecor met chocolaatjes van caramel met gezouten boter, sinaasappel en nougatine. Dolfin, vanaf € 9,70.

Ei-geel

Ei-geel

Als konijn aan het jongleren slaat, dan moet het wel met eitjes van uiteenlopende smaken zijn, zoals Manon Café. Puur genot! Leonidas, vanaf € 13.

Mysterieus ei

Mysterieus ei

Wil je ontdekken wat er achter het sleutelgat van Meneer Konijn schuilgaat, dan moet je eerst het chocoladen ei -- melk of fondant -- verorberen. Pas dan zijn de praliné-eitjes aan de beurt! Marcolini, vanaf € 45.

Ballot-ei-n

Ballot-ei-n

Dit ei met strik, gevuld met een assortiment pralines, heeft een nest gevonden bij Neuhaus, vanaf € 24.

Beestenboel

Beestenboel

Nog even lachen voor de foto... en schaap, kip en konijn laten zich gewillig smelten op je tong! Libeert, vanaf € 3,09.

Handmade eitjes

Handmade eitjes

Eitjes helemaal met de hand gemaakt, vol verrassende smaken, zoals yuzu of Luikse siroop. Je ontdekt ze in de Handcrafted Edition van Neuhaus, € 25.

Komische kip

Komische kip

Deze gestileerde kip van pure of melkchocolade legt enkel praliné-eieren. Benoît Nihant, € 18.

Koekjesboom

Koekjesboom

In deze bomen waar konijntjes, kuikentjes en eitjes wonen, groeien ook Russische sigaretten, Biarritz-koekjes en Marquisettes! Delacre, vanaf € 6,95.

Dit ei ziet alles, maar knijpt een oogje dicht voor wie valt voor de heerlijke eitjes binnenin. Galler, € 9,90Een feestelijk strikje... en deze eitjes van romige praliné- en vanillechocolade, op een koekje van amandel en hazelnoot zijn op hun paasbest. Picard, € 6,95 voor 8 eitjes.Abracadabra, uit deze hoed van chocolade (fondant, melk of wit) tover je geen konijn maar een praliné-eitje! Marcolini, € 15.Verrassend lentedecor met chocolaatjes van caramel met gezouten boter, sinaasappel en nougatine. Dolfin, vanaf € 9,70.Als konijn aan het jongleren slaat, dan moet het wel met eitjes van uiteenlopende smaken zijn, zoals Manon Café. Puur genot! Leonidas, vanaf € 13.Wil je ontdekken wat er achter het sleutelgat van Meneer Konijn schuilgaat, dan moet je eerst het chocoladen ei -- melk of fondant -- verorberen. Pas dan zijn de praliné-eitjes aan de beurt! Marcolini, vanaf € 45.Dit ei met strik, gevuld met een assortiment pralines, heeft een nest gevonden bij Neuhaus, vanaf € 24.Nog even lachen voor de foto... en schaap, kip en konijn laten zich gewillig smelten op je tong! Libeert, vanaf € 3,09.Eitjes helemaal met de hand gemaakt, vol verrassende smaken, zoals yuzu of Luikse siroop. Je ontdekt ze in de Handcrafted Edition van Neuhaus, € 25.Deze gestileerde kip van pure of melkchocolade legt enkel praliné-eieren. Benoît Nihant, € 18.In deze bomen waar konijntjes, kuikentjes en eitjes wonen, groeien ook Russische sigaretten, Biarritz-koekjes en Marquisettes! Delacre, vanaf € 6,95.