Ter gelegenheid van het jubileumjaar gaat de Efteling op zoek naar persoonlijke herinneringen van bezoekers aan het attractiepark, hotel, vakantiepark, theater of golfpark. De meest bijzondere herinneringen zullen centraal staan bij de 65e verjaardag, bijvoorbeeld in een boek, een museumtentoonstelling of op posters.

Veel bezoekers hebben de afgelopen jaren hun herinneringen al met de Efteling en de rest van de wereld gedeeld. Zo plaatste bijvoorbeeld Samarinda Stevens op Facebook foto's van haar zoon door de jaren heen in de Efteling. Ze schreef erbij: "We hebben zoveel meegemaakt in de Efteling tijdens onze fantastische bezoeken. Onze zoon meet zich al jaren bij de meetpaal van De Vliegende Hollander. We hebben elke keer bij het meten een foto gemaakt. Ik vind het super om m'n kinderen letterlijk te zien opgroeien in de Efteling."

Iedereen die een mooie herinnering heeft en die wil delen met de Efteling, kan dat doen op www.efteling.com/65jaar. Via de website kunnen komende maanden alle herinneringen in de vorm van verhalen, foto's of filmpjes worden ingestuurd.

Ter gelegenheid van het jubileumjaar gaat de Efteling op zoek naar persoonlijke herinneringen van bezoekers aan het attractiepark, hotel, vakantiepark, theater of golfpark. De meest bijzondere herinneringen zullen centraal staan bij de 65e verjaardag, bijvoorbeeld in een boek, een museumtentoonstelling of op posters.Veel bezoekers hebben de afgelopen jaren hun herinneringen al met de Efteling en de rest van de wereld gedeeld. Zo plaatste bijvoorbeeld Samarinda Stevens op Facebook foto's van haar zoon door de jaren heen in de Efteling. Ze schreef erbij: "We hebben zoveel meegemaakt in de Efteling tijdens onze fantastische bezoeken. Onze zoon meet zich al jaren bij de meetpaal van De Vliegende Hollander. We hebben elke keer bij het meten een foto gemaakt. Ik vind het super om m'n kinderen letterlijk te zien opgroeien in de Efteling."Iedereen die een mooie herinnering heeft en die wil delen met de Efteling, kan dat doen op www.efteling.com/65jaar. Via de website kunnen komende maanden alle herinneringen in de vorm van verhalen, foto's of filmpjes worden ingestuurd.