Christophe Hardiquest: van rijstpap tot sterrenrestaurant

09/07/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 10/07/18 om 21:14
Uit Plusmagazine van 21/06/18

De chef van tweesterrenrestaurant Bon Bon in Sint-Pieters-Woluwe legt de ingrediënten van zijn professionele parcours op tafel.

In het begin onthaalde hij zijn klanten in een meubeltoonzaal. Vandaag verwelkomt hij hen in een prachtvilla aan de rand van het Zoniënwoud. Daar stelt Christophe Hardiquest alles in het werk om Belgische streekproducten een eigentijdse invulling te geven. De 42-jarige chef ontving ons aan een van zijn tafels. Wij schotelden hem vragen voor rond zijn aanpak, zijn dromen, zijn gezin...
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners