Tijdens de eerste editie van de Goedgemutste Breicampagne werden zo'n 30.000 mutsjes verwacht. Het werden er 70.000. Voor de 2de editie werd de lat hoger gelegd en gehoopt op 85.000 mutsjes. Er werden er uiteindelijk 314.225 ingezameld.

Alle mutsjes van de Goedgemutste Breicampagne zijn handgemaakt door honderden hobby-breiers en haakliefhebbers. Dus breifanaten, haal de breinaalden maar uit en brei mutsjes.

Belgian's Next Knitting Talent

Uit alle inzendingen wordt elke week (van september tot november) de mooiste, leukste of grappigste "Muts van de Week" gekozen. Aan het einde wordt onder al deze Mutsen van de Week de absolute favoriet gekozen. De maker daarvan jrigt de titel "Belgian's Next Knitting Talent".

Dus stuur uw sneeuwmannen, popjes, beertjes en vogels op, en maak kans op de eerste en enige innocent Breititel van dit jaar.

Opsturen kan tot 30 november bij innocent, of u kunt ze bij Veritas inleveren tot en met 20 november.

In januari 2014 wordt dan nogmaals op uw goedheid gerekend, maar dan om de gemutste smoothies te kopen bij Delhaize of Délitraiteur (aanbevolen verkoopprijs: EUR 1,99). Per verkochte smoothie gaat er 20 cent naar Welzijnszorg, die er projecten mee organiseert voor Belgen in armoede.

Het adres om de mutsjes in te sturen: Innocent smoothies, Generaal De Wittelaan 17 bus 12, 2800 Mechelen of in een Veritaswinkel.

Tijdens de eerste editie van de Goedgemutste Breicampagne werden zo'n 30.000 mutsjes verwacht. Het werden er 70.000. Voor de 2de editie werd de lat hoger gelegd en gehoopt op 85.000 mutsjes. Er werden er uiteindelijk 314.225 ingezameld.Alle mutsjes van de Goedgemutste Breicampagne zijn handgemaakt door honderden hobby-breiers en haakliefhebbers. Dus breifanaten, haal de breinaalden maar uit en brei mutsjes. Uit alle inzendingen wordt elke week (van september tot november) de mooiste, leukste of grappigste "Muts van de Week" gekozen. Aan het einde wordt onder al deze Mutsen van de Week de absolute favoriet gekozen. De maker daarvan jrigt de titel "Belgian's Next Knitting Talent". Dus stuur uw sneeuwmannen, popjes, beertjes en vogels op, en maak kans op de eerste en enige innocent Breititel van dit jaar.Opsturen kan tot 30 november bij innocent, of u kunt ze bij Veritas inleveren tot en met 20 november. In januari 2014 wordt dan nogmaals op uw goedheid gerekend, maar dan om de gemutste smoothies te kopen bij Delhaize of Délitraiteur (aanbevolen verkoopprijs: EUR 1,99). Per verkochte smoothie gaat er 20 cent naar Welzijnszorg, die er projecten mee organiseert voor Belgen in armoede.Het adres om de mutsjes in te sturen: Innocent smoothies, Generaal De Wittelaan 17 bus 12, 2800 Mechelen of in een Veritaswinkel.