Op de website whatmatterstoyou.be registreerden meer dan 100 zorgteams projecten die de wensen van de zorgvrager uitdrukkelijk centraal plaatsen. Heel wat van deze acties getuigen van bijzonder veel creativiteit en bijzondere inzet van het zorgpersoneel. Een greep uit de voorbeelden: danssessies, een speciaal verzoekplatenprogramma, een café-oude-stijl in een woonzorgcentrum, ontspannende massages, de opening van een binnentuin, een volkse pensenkermis op vraag van de bewoners, manicure- en pedicuresessies, verwendagen enz. Wat de zorgvrager écht wil, daar wordt die dag extra aandacht aan besteed.

De volledige lijst van de acties vind je op www.whatmatterstoyou.be.

Ook na 6 juni worden samen met de sector de nodige initiatieven genomen om de centrale idee van warme zorg duurzaam te verankeren in dagelijkse werking van een zorgvoorziening.

Op de website whatmatterstoyou.be registreerden meer dan 100 zorgteams projecten die de wensen van de zorgvrager uitdrukkelijk centraal plaatsen. Heel wat van deze acties getuigen van bijzonder veel creativiteit en bijzondere inzet van het zorgpersoneel. Een greep uit de voorbeelden: danssessies, een speciaal verzoekplatenprogramma, een café-oude-stijl in een woonzorgcentrum, ontspannende massages, de opening van een binnentuin, een volkse pensenkermis op vraag van de bewoners, manicure- en pedicuresessies, verwendagen enz. Wat de zorgvrager écht wil, daar wordt die dag extra aandacht aan besteed. De volledige lijst van de acties vind je op www.whatmatterstoyou.be.Ook na 6 juni worden samen met de sector de nodige initiatieven genomen om de centrale idee van warme zorg duurzaam te verankeren in dagelijkse werking van een zorgvoorziening.