Vincent is komiek, componist en verkoper. Zowel op het podium als in de stad weet hij wat hij wil en gaat hij altijd recht op zijn doel af. Zoals veel mannen heeft hij een functionele relatie met kledij. Wanneer hij een winkel binnenstapt, speurt hij meteen naar wat hem past... of niet past.

Maar waarom doet hij dan een beroep op de Personal Shopper service van e5? "Ik vind het interessant dat een professional eens zijn of haar blik op mij werpt. Dat hij of zij zegt wat mij staat of niet staat. Want zelfs als ik mezelf in een spiegel bekijk, heb ik soms moeite om mezelf van alle kanten te zien."

Brunilda, Personal Shopper bij e5.

Nadat hij ontvangen werd door Personal Shopper Brunilda, legt Vincent uit wat hij mooi vindt op het vlak van stijl en kleuren. Eerder dan een monoloog, is het een echt gesprek tussen hem en Brunilda. Ze maken gebruik van de kleren uit de winkel om zich uit te drukken en te illustreren wat ze zeggen.

Eens ze zeker is dat zij en Vincent op dezelfde golflengte zitten, begint de Personal Shopper met de sessie. Haar missie: een casual outfit en een geklede outfit vinden.

De casual outfit

Een gevlamde rode pull, een zwart T-shirt, een jeans en een grijze jas. Dat zijn de ingrediënten van een casual outfit die men elke dag kan dragen. Vincent: "Wat ik leuk vind aan deze jas is de kraag, die je op twee manieren kan dragen. Als je hem rechtop zet, heb je geen sjaal nodig." Andere pluspunten: de V-kraag en de heel zachte stof van de rode pull.

Wat de jeans betreft, zou Vincent zelf nooit op het idee gekomen zijn om een slim model zoals dit te kiezen. "Dit type broek probeer ik normaalgezien zelfs niet. Ik dacht dat het te aansluitend en oncomfortabel zou zijn." De stretchstof doet hem van gedachten veranderen.

Brunilda helpt Vincent bij het aantrekken van zijn casual outfit.

De smoking

Nachtblauw kostuum, oceaanblauw hemd, vlinderdas en ... witte sneakers: Brunilda heeft het ietwat boho temperament van Vincent ontwaard. Klassiek, maar niet té! Ze aarzelt niet om de codes te kraken en te spelen met contrasten, voor een trendy effect. Hoewel hij aanvankelijk aarzelt, besluit Vincent het spel toch mee te spelen. En terecht: "Hiermee ben ik klaar voor de show!", verheugt hij zich.

Het laatste woord

Vincent: "Ik vind alles wat men mij voorgesteld heeft heel leuk. Dat sterkt mij in het feit dat ik mezelf goed ken en weet met wat ik sta. Mijn visie op de slim broek is daarentegen veranderd. Voor deze sessie dacht ik dat dit model te aansluitend voor mij was. Maar in de toekomst zal ik niet langer schrik hebben om te voelen aan de stof. Als het stretchstof is, is de broek van mij!"

Tijdens een uur met een Personal Shopper van e5 leert u wat u het best past volgens uw leeftijd, lichaamsbouw en gestalte. Deze service is helemaal gratis! Maak hier uw afspraak.

Vincent is komiek, componist en verkoper. Zowel op het podium als in de stad weet hij wat hij wil en gaat hij altijd recht op zijn doel af. Zoals veel mannen heeft hij een functionele relatie met kledij. Wanneer hij een winkel binnenstapt, speurt hij meteen naar wat hem past... of niet past.Maar waarom doet hij dan een beroep op de Personal Shopper service van e5? "Ik vind het interessant dat een professional eens zijn of haar blik op mij werpt. Dat hij of zij zegt wat mij staat of niet staat. Want zelfs als ik mezelf in een spiegel bekijk, heb ik soms moeite om mezelf van alle kanten te zien."Nadat hij ontvangen werd door Personal Shopper Brunilda, legt Vincent uit wat hij mooi vindt op het vlak van stijl en kleuren. Eerder dan een monoloog, is het een echt gesprek tussen hem en Brunilda. Ze maken gebruik van de kleren uit de winkel om zich uit te drukken en te illustreren wat ze zeggen.Eens ze zeker is dat zij en Vincent op dezelfde golflengte zitten, begint de Personal Shopper met de sessie. Haar missie: een casual outfit en een geklede outfit vinden.De casual outfitEen gevlamde rode pull, een zwart T-shirt, een jeans en een grijze jas. Dat zijn de ingrediënten van een casual outfit die men elke dag kan dragen. Vincent: "Wat ik leuk vind aan deze jas is de kraag, die je op twee manieren kan dragen. Als je hem rechtop zet, heb je geen sjaal nodig." Andere pluspunten: de V-kraag en de heel zachte stof van de rode pull.Wat de jeans betreft, zou Vincent zelf nooit op het idee gekomen zijn om een slim model zoals dit te kiezen. "Dit type broek probeer ik normaalgezien zelfs niet. Ik dacht dat het te aansluitend en oncomfortabel zou zijn." De stretchstof doet hem van gedachten veranderen.De smokingNachtblauw kostuum, oceaanblauw hemd, vlinderdas en ... witte sneakers: Brunilda heeft het ietwat boho temperament van Vincent ontwaard. Klassiek, maar niet té! Ze aarzelt niet om de codes te kraken en te spelen met contrasten, voor een trendy effect. Hoewel hij aanvankelijk aarzelt, besluit Vincent het spel toch mee te spelen. En terecht: "Hiermee ben ik klaar voor de show!", verheugt hij zich.Het laatste woordVincent: "Ik vind alles wat men mij voorgesteld heeft heel leuk. Dat sterkt mij in het feit dat ik mezelf goed ken en weet met wat ik sta. Mijn visie op de slim broek is daarentegen veranderd. Voor deze sessie dacht ik dat dit model te aansluitend voor mij was. Maar in de toekomst zal ik niet langer schrik hebben om te voelen aan de stof. Als het stretchstof is, is de broek van mij!"Tijdens een uur met een Personal Shopper van e5 leert u wat u het best past volgens uw leeftijd, lichaamsbouw en gestalte. Deze service is helemaal gratis! Maak hier uw afspraak.