De Dag van de Zorg is een grootschalige opendeurdag van zorg- en welzijnsvoorzieningen en van onderwijsinstellingen, onderzoekscentra en bedrijven actief in de gezondheidszorg. Met deze bundeling van krachten wil de Dag van de Zorg de sector in zijn volle omvang en diversiteit op de kaart zetten. Een unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van zorg en welzijn anno 2016.

Meer dan 160 voorzieningen uit zorg en welzijn zijn vandaag te bezoeken. Al die organisaties bieden een interactieve tocht achter de schermen van de zorgsector met boeiende en interessante programma's gebracht door gepassioneerde medewerkers.

Dus waar wacht je nog op? Kijk welke instellingen in jouw buurt vandaag de deuren voor je open zetten, trek je jas aan en maak er een gezellige familiedag van. Want ook kinderen komen aan hun trekken. Op de meeste locaties is er een apart programma voor hen voorzien met een wedstrijd, een zoektocht of animatie op kindermaat. Op een 200tal locaties staan mensen klaar om je wegwijs te maken in de veelzijdige sector van de gezondheidszorg.

Dag van de Zorg start om 10 uur. De lijst van alle deelnemende instellingen en organisaties vind je hier.

De Dag van de Zorg is een grootschalige opendeurdag van zorg- en welzijnsvoorzieningen en van onderwijsinstellingen, onderzoekscentra en bedrijven actief in de gezondheidszorg. Met deze bundeling van krachten wil de Dag van de Zorg de sector in zijn volle omvang en diversiteit op de kaart zetten. Een unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van zorg en welzijn anno 2016.Meer dan 160 voorzieningen uit zorg en welzijn zijn vandaag te bezoeken. Al die organisaties bieden een interactieve tocht achter de schermen van de zorgsector met boeiende en interessante programma's gebracht door gepassioneerde medewerkers.Dus waar wacht je nog op? Kijk welke instellingen in jouw buurt vandaag de deuren voor je open zetten, trek je jas aan en maak er een gezellige familiedag van. Want ook kinderen komen aan hun trekken. Op de meeste locaties is er een apart programma voor hen voorzien met een wedstrijd, een zoektocht of animatie op kindermaat. Op een 200tal locaties staan mensen klaar om je wegwijs te maken in de veelzijdige sector van de gezondheidszorg. Dag van de Zorg start om 10 uur. De lijst van alle deelnemende instellingen en organisaties vind je hier.