Het is niet evident om als slechthorende je plek te vinden in de 'horende' wereld. Daarbij wil de vereniging Onder Ons hulp biende. Ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de vereniging wordt een informatiedag georganiseerd die de problemen van slechthorenden en de bestaande oplossingen belicht.

Inschrijvingen voor de workshops en lezingen gestart

De informatiestanden van verschillende bedrijven en instanties en de infotheek van Onder Ons zijn doorlopend te bezoeken. Voorts staan er heel wat workshops en lezingen over het gehoor op het programma. Het aanbod is ruim: preventie gehoorschade, hoorapparaten, cochleair implantaat en hulpmiddelen, spraakverstaan, hoortraining, tinnitustraining, liplezen, gehoortests, comfortabel wonen, ... Deelnemers maken hieruit vooraf een keuze.

Praktisch

De studiedag vindt plaats in de Thomas More-hogeschool, Campus Sanderus, Molenstraat 8, 2018 Antwerpen en staat open voor zowel slechthorenden als hun (horende) partner, vrienden, zorgverleners, ... Aanvang 9 uur, einde voorzien rond 17 uur. Er is ringleiding voorzien. Vooraf inschrijven is noodzakelijk op www.onder-ons.be/voeljegoedinjevel.htm .

Het is niet evident om als slechthorende je plek te vinden in de 'horende' wereld. Daarbij wil de vereniging Onder Ons hulp biende. Ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de vereniging wordt een informatiedag georganiseerd die de problemen van slechthorenden en de bestaande oplossingen belicht.De informatiestanden van verschillende bedrijven en instanties en de infotheek van Onder Ons zijn doorlopend te bezoeken. Voorts staan er heel wat workshops en lezingen over het gehoor op het programma. Het aanbod is ruim: preventie gehoorschade, hoorapparaten, cochleair implantaat en hulpmiddelen, spraakverstaan, hoortraining, tinnitustraining, liplezen, gehoortests, comfortabel wonen, ... Deelnemers maken hieruit vooraf een keuze. De studiedag vindt plaats in de Thomas More-hogeschool, Campus Sanderus, Molenstraat 8, 2018 Antwerpen en staat open voor zowel slechthorenden als hun (horende) partner, vrienden, zorgverleners, ... Aanvang 9 uur, einde voorzien rond 17 uur. Er is ringleiding voorzien. Vooraf inschrijven is noodzakelijk op www.onder-ons.be/voeljegoedinjevel.htm .