Mannen praten nu eenmaal heel moeilijk over de hardheid van hun erectie en het gevolg daarvan op hun seksualiteit en hun relatie Op die manier leiden erectiestoornissen vaak tot een flinke deuk in het zelfvertrouwen, een verlaagd libido en heel wat stukgelopen relaties.

In deze reportage laat Mediaplanet Online Prof. dr. Claes (uroloog Gasthuisberg Leuven) en ervaringsdeskundige Erik Briers (Patiëntenvereniging 'Wij Ook') aan het woord, die elk, vanuit hun eigen ervaring, advies geven. Ze tonen aan hoe belangrijk het is om het gesprek te durven aangaan met de partner en met de arts: eens zijn eigen trots overwonnen, is een oplossing immers niet veraf.

Deze reportage kwam tot stand in samenwerking met de laboratoria Pfizer.

* Bevraging bij 500 Belgen tussen 35 en 65 jaar, Ivox, 2013

Mannen praten nu eenmaal heel moeilijk over de hardheid van hun erectie en het gevolg daarvan op hun seksualiteit en hun relatie Op die manier leiden erectiestoornissen vaak tot een flinke deuk in het zelfvertrouwen, een verlaagd libido en heel wat stukgelopen relaties.In deze reportage laat Mediaplanet Online Prof. dr. Claes (uroloog Gasthuisberg Leuven) en ervaringsdeskundige Erik Briers (Patiëntenvereniging 'Wij Ook') aan het woord, die elk, vanuit hun eigen ervaring, advies geven. Ze tonen aan hoe belangrijk het is om het gesprek te durven aangaan met de partner en met de arts: eens zijn eigen trots overwonnen, is een oplossing immers niet veraf.Deze reportage kwam tot stand in samenwerking met de laboratoria Pfizer.* Bevraging bij 500 Belgen tussen 35 en 65 jaar, Ivox, 2013