Het oorspronkelijke webportaal onderging een volledige transformatie: inhoudelijk vernieuwd, vormelijk gerestyled en vooral: toegankelijk voor iedereen. Zo wordt er met een heldere navigatiestructuur en audioapplicatie voor mensen met een visuele beperking meer dan ooit ingezet op een aanbod op maat.

Bovendien kom je via de homepagina door simpelweg jouw postcode in te geven meteen terecht op de website van het regionaal expertisecentrum dementie in jouw buurt. Broodnodig, want in de lijn van het Vlaamse Transitieplan Dementie wordt ook online gewerkt aan sterke lokale zorgnetwerken en deskundig advies voor mensen met dementie, mantelzorgers, zorgprofessionals, de media, ...

Ook de actualiteit wordt op de voet gevolgd. Zo kan iedereen de belangrijkste prevalentiecijfers raadplegen, de recentste beleidsinfo checken en het laatste nieuws lezen rond sensibiliseringscampagnes zoals De Alzheimer Code, afgelopen week onder ruime persaandacht van start gegaan in Leuven en Antwerpen. Op de homepagina kan je ook met één klik verder surfen naar diverse sociale media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Zowel nationale als internationale zorgtrends, projecten, wetenschappelijk onderzoek, ... kom je hier uit de eerste hand te weten.

En tot slot is er het vormingsaanbod, zowel Vlaams als regionaal, inspelend op actuele tendensen uit de zorgpraktijk.

Het oorspronkelijke webportaal onderging een volledige transformatie: inhoudelijk vernieuwd, vormelijk gerestyled en vooral: toegankelijk voor iedereen. Zo wordt er met een heldere navigatiestructuur en audioapplicatie voor mensen met een visuele beperking meer dan ooit ingezet op een aanbod op maat. Bovendien kom je via de homepagina door simpelweg jouw postcode in te geven meteen terecht op de website van het regionaal expertisecentrum dementie in jouw buurt. Broodnodig, want in de lijn van het Vlaamse Transitieplan Dementie wordt ook online gewerkt aan sterke lokale zorgnetwerken en deskundig advies voor mensen met dementie, mantelzorgers, zorgprofessionals, de media, ...Ook de actualiteit wordt op de voet gevolgd. Zo kan iedereen de belangrijkste prevalentiecijfers raadplegen, de recentste beleidsinfo checken en het laatste nieuws lezen rond sensibiliseringscampagnes zoals De Alzheimer Code, afgelopen week onder ruime persaandacht van start gegaan in Leuven en Antwerpen. Op de homepagina kan je ook met één klik verder surfen naar diverse sociale media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Zowel nationale als internationale zorgtrends, projecten, wetenschappelijk onderzoek, ... kom je hier uit de eerste hand te weten. En tot slot is er het vormingsaanbod, zowel Vlaams als regionaal, inspelend op actuele tendensen uit de zorgpraktijk.