"Ik word gepest in de klas. Ze pikken er om een of andere reden altijd mij uit. Wat moet ik hieraan doen?"
"Ik ben 13 en kreeg voor het eerst mijn maandstonden. Het duur toen niet lang maar intussen zijn we enkele maanden verder en kreeg ik geen maandstonden meer. Is dat normaal?"
"Mijn ouders gaan scheiden en nu moet ik elke week verhuizen. Ik voel me hier niet goed bij. Hoe kan ik dat veranderen?"
Jongeren en kinderen bellen, chatten en mailen met de meest uiteenlopende zaken naar Awel. Een team van zo'n 180 vrijwilligers verspreid over Vlaanderen en Brussel staat hen te woord, beantwoordt mails en neemt hen serieus. Wie vrijwilliger wordt, sluit zich aan bij een regio, waar je naargelang de mogelijkheden een aantal dagen een van de contactkanalen (telefoon, chat, mail, forum) voor je rekening neemt. Dat kan zowel van bij je thuis als vanuit een beantwoorderslokaal.
Voor een nieuwe vrijwilliger uit de startblokken schiet, wordt die natuurlijk voorbereid met een info-avond, een afstemmingsgesprek en een gratis basisopleiding.
Interesse? Surf naar www.awel.be/word-vrijwilliger of geef een seintje via info@awel.be of 02 534 37 43.

"Ik word gepest in de klas. Ze pikken er om een of andere reden altijd mij uit. Wat moet ik hieraan doen?" "Ik ben 13 en kreeg voor het eerst mijn maandstonden. Het duur toen niet lang maar intussen zijn we enkele maanden verder en kreeg ik geen maandstonden meer. Is dat normaal?" "Mijn ouders gaan scheiden en nu moet ik elke week verhuizen. Ik voel me hier niet goed bij. Hoe kan ik dat veranderen?" Jongeren en kinderen bellen, chatten en mailen met de meest uiteenlopende zaken naar Awel. Een team van zo'n 180 vrijwilligers verspreid over Vlaanderen en Brussel staat hen te woord, beantwoordt mails en neemt hen serieus. Wie vrijwilliger wordt, sluit zich aan bij een regio, waar je naargelang de mogelijkheden een aantal dagen een van de contactkanalen (telefoon, chat, mail, forum) voor je rekening neemt. Dat kan zowel van bij je thuis als vanuit een beantwoorderslokaal. Voor een nieuwe vrijwilliger uit de startblokken schiet, wordt die natuurlijk voorbereid met een info-avond, een afstemmingsgesprek en een gratis basisopleiding. Interesse? Surf naar www.awel.be/word-vrijwilliger of geef een seintje via info@awel.be of 02 534 37 43.