Kip is bovendien mager (wit) vlees en het levert veel belangrijke voedingsstoffen, zoals eiwit, ijzer, zink en vitamines B. Kippenvlees bevat in vergelijking met andere vleessoorten meestal ook minder ongezond, verzadigd vet. Wel is het verstandig om kippenvlees zonder vel te eten. Hierin zit namelijk het meeste vet en de meeste cholesterol. Kip is een uitstekende keuze voor de vleesliefhebber.

Daarom hebben we voor u een extra dik boekje met smakelijke kiprecepten samengesteld. Probeer bijvoorbeeld de kipspiesjes uit Japanse marinade, de pittige Hollandse kippenvleugels hete bliksem of de hartige kipquiche.

We wensen u veel plezier met het koken en daarna een smakelijk eten!

kipreceptenplus.pdf

Kip is bovendien mager (wit) vlees en het levert veel belangrijke voedingsstoffen, zoals eiwit, ijzer, zink en vitamines B. Kippenvlees bevat in vergelijking met andere vleessoorten meestal ook minder ongezond, verzadigd vet. Wel is het verstandig om kippenvlees zonder vel te eten. Hierin zit namelijk het meeste vet en de meeste cholesterol. Kip is een uitstekende keuze voor de vleesliefhebber.Daarom hebben we voor u een extra dik boekje met smakelijke kiprecepten samengesteld. Probeer bijvoorbeeld de kipspiesjes uit Japanse marinade, de pittige Hollandse kippenvleugels hete bliksem of de hartige kipquiche.We wensen u veel plezier met het koken en daarna een smakelijk eten!