Er zijn veel soorten groenten. Elke soort heeft zijn eigen vorm, kleur, geur, structuur en smaak. Je hebt oneindig veel mogelijkheden om te variëren en om ze te combineren. Groente past namelijk bij elk moment van de dag: tussendoor, bij de lunch en natuurlijk bij het avondeten.

De 10 heerlijke recepten in dit gratis receptenboekje komen uit het kookboek Groente van het Nederlandse Voedingscentrum. In het boek vind je er in totaal 62! Meer info over dit boek vind je hier.

Klik hier om het gratis receptenboekje te downloaden.

Er zijn veel soorten groenten. Elke soort heeft zijn eigen vorm, kleur, geur, structuur en smaak. Je hebt oneindig veel mogelijkheden om te variëren en om ze te combineren. Groente past namelijk bij elk moment van de dag: tussendoor, bij de lunch en natuurlijk bij het avondeten. De 10 heerlijke recepten in dit gratis receptenboekje komen uit het kookboek Groente van het Nederlandse Voedingscentrum. In het boek vind je er in totaal 62! Meer info over dit boek vind je hier.Klik hier om het gratis receptenboekje te downloaden.