Een visje eten is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Vis levert tal van goede stoffen, zoals B-vitamines, eiwitten en mineralen. Bovendien zijn visvetzuren zeer goed voor uw hart- en bloedvaten. Daarom luidt ons advies: eet tweemaal per week vis, waarvan ten minste één keer vette vis! Maar niet alleen kibbeling of makreel: wat dacht u bijvoorbeeld van mie met mosselen? Een tilapia op een groentebedje? Of een heerlijke viscurry met tomaat!

Donwload hieronder gratis het receptenboekje (pdf 24 p.)

visreceptenpol0.pdf

Een visje eten is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Vis levert tal van goede stoffen, zoals B-vitamines, eiwitten en mineralen. Bovendien zijn visvetzuren zeer goed voor uw hart- en bloedvaten. Daarom luidt ons advies: eet tweemaal per week vis, waarvan ten minste één keer vette vis! Maar niet alleen kibbeling of makreel: wat dacht u bijvoorbeeld van mie met mosselen? Een tilapia op een groentebedje? Of een heerlijke viscurry met tomaat!Donwload hieronder gratis het receptenboekje (pdf 24 p.)