Een stevig, evenwichtig samengesteld ontbijt is hiervoor de oplossing. Het zou een kwart van de dagelijkse energiebehoefte moeten aanleveren. Een gezond en lekker ontbijt is een must!
Het diabetesteam en het Centrum voor Gezonde Voeding van het UZ Gent vatten de koe bij de horens. Op 14 november worden alle patiënten die in het ziekenhuis opgenomen zijn bij hun ontbijt geïnformeerd over hoe ze de dag gezond kunnen starten. Tijdens een praatcafé delen artsen, diëtisten en patiënten ervaringen over de haat-liefdeverhouding tussern voeding en diabetes.

Een stevig, evenwichtig samengesteld ontbijt is hiervoor de oplossing. Het zou een kwart van de dagelijkse energiebehoefte moeten aanleveren. Een gezond en lekker ontbijt is een must! Het diabetesteam en het Centrum voor Gezonde Voeding van het UZ Gent vatten de koe bij de horens. Op 14 november worden alle patiënten die in het ziekenhuis opgenomen zijn bij hun ontbijt geïnformeerd over hoe ze de dag gezond kunnen starten. Tijdens een praatcafé delen artsen, diëtisten en patiënten ervaringen over de haat-liefdeverhouding tussern voeding en diabetes.