Leeftijd is de grootste risicofactor. Gelukkig kan men tegenwoordig de natte vorm van LMD behandelen, zodat de aandoening gestabiliseerd wordt.

In deze video vertelt oogspecialist dr. Mieke Wirix meer over LMD, de symptomen en de behandeling hiervan. Marcel is een LMD-patiënt die vertelt hoe hij omging met de diagnose en hoe de behandeling hem geholpen heeft. Indien niet behandeld, kan maculadegeneratie leiden tot blindheid. Als u de symptomen herkent, maakt u dus best zo snel mogelijk een afspraak met de oogarts.

Leeftijd is de grootste risicofactor. Gelukkig kan men tegenwoordig de natte vorm van LMD behandelen, zodat de aandoening gestabiliseerd wordt.In deze video vertelt oogspecialist dr. Mieke Wirix meer over LMD, de symptomen en de behandeling hiervan. Marcel is een LMD-patiënt die vertelt hoe hij omging met de diagnose en hoe de behandeling hem geholpen heeft. Indien niet behandeld, kan maculadegeneratie leiden tot blindheid. Als u de symptomen herkent, maakt u dus best zo snel mogelijk een afspraak met de oogarts.