Deze applicatie is het resultaat van het "Route"-project dat enkele maanden geleden werd opgestart. Dit project heeft als doel elke patiënt en bezoeker bij al hun verplaatsingen binnen de Kliniek de weg te wijzen, o.a. dankzij kleurcodes voor elke dienst en door het gebruik van een meer visuele bewegwijzering.

"Het hoofddoel van de mobiele applicatie is de patiënt te helpen om een bepaalde dienst, de weg naar de verschillende sites en de juiste route binnen het ziekenhuis te vinden, maar oojk de contactgegevens van een dienst, een arts... Deze applicatie dient niet ter vervanging van de website van de Kliniek", verklaart Cédric Van de Kerkhove, projectleider van de nieuwe applicatie.

De inhoud is beschikbaar in drie talen: Nederlands, Frans en Engels.

De app is beschikbaarheid voor Android en iPhone.Deze applicatie is het resultaat van het "Route"-project dat enkele maanden geleden werd opgestart. Dit project heeft als doel elke patiënt en bezoeker bij al hun verplaatsingen binnen de Kliniek de weg te wijzen, o.a. dankzij kleurcodes voor elke dienst en door het gebruik van een meer visuele bewegwijzering."Het hoofddoel van de mobiele applicatie is de patiënt te helpen om een bepaalde dienst, de weg naar de verschillende sites en de juiste route binnen het ziekenhuis te vinden, maar oojk de contactgegevens van een dienst, een arts... Deze applicatie dient niet ter vervanging van de website van de Kliniek", verklaart Cédric Van de Kerkhove, projectleider van de nieuwe applicatie. De inhoud is beschikbaar in drie talen: Nederlands, Frans en Engels. De app is beschikbaarheid voor Android en iPhone.