De tabletten met citroen- en limoensmaak kunnen, in tegenstelling tot de eerdere Benecol-producten, op kamertemperatuur worden bewaard en zijn uitstekend geschikt voor drukbezette mensen die voortdurend onderweg zijn.

Het Benecol®-voedingssupplement bevat plantenstanolesters. Deze worden aanbevolen om de cholesterol te verlagen. Een te hoge cholesterol is een risicofactor die een rol speelt bij heel wat hart- en vaataandoeningen.

Bovendien is aangetoond dat plantenstanolesters in combinatie met statines de cholesterol nog eens met 10% verlagen.

Het Benecol®-voedingssupplement is verkrijgbaar in een verpakking met 45 tabletten (voor twee weken). De aanbevolen verkoopprijs bedraagt € 16,99.

De tabletten met citroen- en limoensmaak kunnen, in tegenstelling tot de eerdere Benecol-producten, op kamertemperatuur worden bewaard en zijn uitstekend geschikt voor drukbezette mensen die voortdurend onderweg zijn. Het Benecol®-voedingssupplement bevat plantenstanolesters. Deze worden aanbevolen om de cholesterol te verlagen. Een te hoge cholesterol is een risicofactor die een rol speelt bij heel wat hart- en vaataandoeningen. Bovendien is aangetoond dat plantenstanolesters in combinatie met statines de cholesterol nog eens met 10% verlagen.Het Benecol®-voedingssupplement is verkrijgbaar in een verpakking met 45 tabletten (voor twee weken). De aanbevolen verkoopprijs bedraagt € 16,99.