Benodigdheden voor 2 personen:

200g kippengehakt, 2 aubergines, 75g mozzarella, 75g cottage cheese, 1 ei, 2 tomaten, basilicum, 1 teentje knoflook, 1 ui, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels gemalen kaas.

Bereidingswijze:

Snij de aubergines in schijven en bak deze op een grillpan met een minimum aan olie, kruiden met peper en zout. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Snipper de ui fijn en bak deze in olijfolie en voeg het gehakt toe. Snij de tomaat in blokjes en voeg deze toe en laat deze nog 20 min sudderen.

Klop in een school het ei op, voeg de cottage cheese toe en de helft van de fijngemaakte mozzarella.

Neem een ovenschoten, leg een laagje vlees, laagje aubergines, de helft van het kaasmengsel en herhaal dit.

Bak het geheel in de oven op 180°C gedurende 25min. Voeg de gemalen kaas toe en laat nog 10min bakken in de oven.

Benodigdheden voor 2 personen: 200g kippengehakt, 2 aubergines, 75g mozzarella, 75g cottage cheese, 1 ei, 2 tomaten, basilicum, 1 teentje knoflook, 1 ui, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels gemalen kaas. Bereidingswijze: Snij de aubergines in schijven en bak deze op een grillpan met een minimum aan olie, kruiden met peper en zout. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Snipper de ui fijn en bak deze in olijfolie en voeg het gehakt toe. Snij de tomaat in blokjes en voeg deze toe en laat deze nog 20 min sudderen. Klop in een school het ei op, voeg de cottage cheese toe en de helft van de fijngemaakte mozzarella. Neem een ovenschoten, leg een laagje vlees, laagje aubergines, de helft van het kaasmengsel en herhaal dit. Bak het geheel in de oven op 180°C gedurende 25min. Voeg de gemalen kaas toe en laat nog 10min bakken in de oven.