Kan een bacterie ons helpen bij het afslanken?

Akkermansia municiniphila is de naam van het 'beestje' dat ruim een decennium terug ontdekt werd. De eerste testen waarbij deze bacterie als supplement aan mensen is toegediend, lijken aan te geven dat ze het risico op hart- en vaatziekten vermindert.

Let op voor overstekende reeën

Automobilisten kunnen de komende weken het best extra alert rijden. Van midden juli tot midden augustus loopt de reebronst, waardoor de bokken actief rondzwerven in hun territorium en vaak wegen kruisen.

Het doorlopend krediet: pasta kopen op afbetaling?

U koopt een televisie en de verkoper biedt u in plaats van een formule op afbetaling de creditcard van de winkel aan? Dat is een revolving krediet of doorlopend krediet. Een revolving krediet is een permanent krediet dat dreigt een overmatige schuldenlast te vergroten.

Themaverlof voor mantelzorgers weldra mogelijk

Familieleden, vrienden, buren die regelmatig belangeloos voor iemand zorgen zijn van onschatbare waarde. Voor deze mantelzorgers werd een mantelzorgverlof uitgewerkt. De eerste aanvragen kunnen in principe vanaf 1 oktober ingediend worden.

6 op de 10 werkgevers bereid mobiliteitsbudget in te voeren

60% van de werkgevers is van plan om het mobiliteitsbudget aan zijn personeel aan te bieden. Meer dan de helft van de werknemers is bereid de auto in te ruilen voor cash, een ecovriendelijke wagen of extra vakantie. Zo blijkt uit cijfers van Acerta.

Deze maand in Plus Magazine

Nieuwsbrief

Abonneer u op de gratis nieuwsbrieven van Plusmagazine.be

Partner content

Partner content

Plusmagazine Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Plusmagazine. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Lezersoproep