Uit het magazine

Via MyPension.be, de online tool van de Federale Pensioendienst, kan je als je werkt of een tijd gewerkt hebt, bekijken hoeveel pensioen je later zal krijgen. Ongeveer, want het bedrag dat je te zien krijgt is een raming. Hoe dichter je bij je echte pensioenleeftijd komt, hoe correcter die raming is

Uit het magazine

Als er een wedstrijd zou bestaan voor de meest onderschatte aandoening, dan maakt osteoporose veel kans op een podiumplaats. Botontkalking voltrekt zich sluipend, bij vrouwen én bij mannen. Op deze signalen moet je letten.

Uit het magazine

Met een kopje (kruiden)thee trakteer je jezelf niet enkel op wat warmte, maar ook op interessante werkzame stoffen. Als je hem zet volgens de regels van de kunst!

Uit het magazine

Je hoeft geen grote roman te schrijven om de impact van het geschreven woord te voelen. Je gedachten aan het papier toevertrouwen kan al een wereld van verschil maken. Voor jezelf.

Uit het magazine

Gezond eten en voldoende bewegen, we weten allemaal hoe het moet. Waarom gaapt er dan zo'n kloof tussen droom en daad? Het zit tussen je oren. Maar als je weet hoe je brein je eetgedrag stuurt, kan je slagen!

Uit het magazine

Rondstruinen, shoppen, cultuur beleven, lekker eten... en dat allemaal in een weekend. Mechelen lijkt geknipt voor een romantische citytrip met zijn tweetjes.

Uit het magazine

Zwarte vlokken, lichtflitsen of een gordijn dat zoals aan het einde van een theaterstuk gedeeltelijk over je beeld schuift. Netvliesloslating manifesteert zich vrij plots. Snel actie ondernemen is dan een must.

Deze maand in Plus Magazine