Uit het magazine

Vandaag denken we veel meer na over onze loopbaan dan pakweg twee generaties geleden. Minder werken, anders werken, is wat veel mensen aan het einde van hun carrière bezighoudt. We vroegen een paar experts wat de gevolgen zijn.

Uit het magazine

Van mand tot graf: de kosten voor een huisdier zijn niet van de poes. We hebben het dan niet alleen over voeding, maar ook over training, een ziekteverzekering, kinesitherapie, psychologisch advies, tot en met de begrafenis.

Uit het magazine
Dr. Dirk Deraedt

De ouder wordende mens stort zich volop in het recreatieve leven. Blaise Pascal draait zich om in zijn graf.

Uit het magazine

Onze knieën slijten steeds sneller. Dat leidt in ons land tot meer prothesen. Maar als je jonger bent dan 65 is dat geen ideale oplossing. Voor die groep is er nu een alternatief, dat de pijn bestrijdt en het kraakbeenlaagje zelfs weer laat aangroeien.

Uit het magazine

Leren loslaten is allesbehalve passief toekijken en heeft niets te maken met laksheid. Het betekent de juiste tools inzetten om jezelf te bevrijden van malende gedachten of te perfectionistisch gedrag. Zodat je intenser kan genieten van het moment.

Uit het magazine

Ze geven je vrijheid, een scherpe blik en vaak een mooier aangezicht. Hard of zacht, multifocaal of met een speciale filter? Voor heel wat klachten leveren lenzen een oplossing, maar hoe kies je het type dat bij je past en wat zijn de valkuilen?

Een zomerse barbecue met familie of vrienden. We kijken er allemaal naar uit! Tijd dus om nu te experimenteren met homemade sausjes, waarmee je straks kan uitpakken.

Deze maand in Plus Magazine