Uit het magazine

Vrienden van uiteenlopende generaties zijn nog steeds witte raven. Gedeelde passies en interesses kunnen dat leeftijdsverschil nochtans vlot overwinnen. Deze vrienden bewijzen hoe verrijkend een oudere of jongere zielsverwant kan zijn.

Uit het magazine

Deze zomer zullen de Olympische Spelen in Tokio het nieuws uitmaken. Te ver om er zelf bij te zijn of geen sportfanaat, maar wel geboeid door de Japanse cultuur? Beleef dan het Land van de Rijzende Zon dicht bij huis.

Uit het magazine

In een wereld waarin wie het luidste roept vaak de meeste aandacht krijgt, kan je het als introvert knap lastig hebben. Maar beter dan extravert proberen te zijn - wat je wellicht toch niet lukt - moet je introvert zijn als een sterkte zien.

Uit het magazine

Als het geen zomer is, besteden we doorgaans weinig aandacht aan onze voeten. En dus merken we gênante probleempjes pas op wanneer we onze sandalen uit de kast halen. Hoe krijg je die voeten snel weer in orde?

Uit het magazine

Een zeurend gevoel in je kaak, een klikkend kaakgewricht of pijn rond een tand. Kaakpijn kan soms onverwacht uit de hoek komen. Ook mondmaskers blijken niet altijd een zegen voor je kaken.

Uit het magazine

Ook in deze tijd waarin holebi's of lgbtq gelijke rechten hebben, is uitkomen voor je seksuele geaardheid niet evident. Soms gebeurt dat pas na een half leven. Toch zijn mensen die de stap zetten doorgaans gelukkig en laat hun omgeving hen zelden vallen.

Uit het magazine

In de 18de eeuw was Spa een van de eerste gemeenten in ons land die een wandelnetwerk door de bossen uitstippelde. De wandelpaden waren bedoeld voor de Europese adel die in Spa kwam kuren.

Uit het magazine

Stijfheid, pijn in de liesstreek of aan de buitenkant van je heup, maar ook een opspelende knie, kunnen wijzen op heupproblemen. De voornaamste boosdoeners - artrose en ontstekingen - vragen elk een specifieke aanpak.

Uit het magazine

Om te achterhalen of je gezond eet, volstaat de Nutri-Score niet. Die zegt namelijk niets over de mate waarin voedsel werd bewerkt. Gelukkig is er ook zoiets als de Nova-classificatie.

Deze maand in Plus Magazine