Restauranttips: 3x wildenthousiast

20/09/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 13/10/17 om 11:40
Uit Plusmagazine van 21/09/17

Nu het wildseizoen van start gaat, stellen we u drie restaurants voor waar wild niet ontbreekt op de kaart.

Au Sanglier des Ardennes

Hotel-restaurant Au Sanglier des Ardennes (openingsfoto; niet te verwarren met dat in Durbuy) ligt in het granieten gehucht Oignies-en-Thiérache, in het Ardense heuvelland nabij de Franse grens. Dit landelijke familierestaurant is het ideale adres voor wie van royale en rijk besausde wildbereidingen houdt, begeleid door prachtige Rhônewijnen. De patron is patriarch Jacky Buchet. Hij is een verstokt jager en kent de uitgestrekte bossen als geen ander. Aan het fornuis krijgt hij hulp van zoon Rudy en kleinzoon Jeremy, terwijl zoon Eddy de naburige beenhouwerij openhoudt, gespecialiseerd in de bereiding van wildterrines. Op het jachtmenu (? 8...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners