Restauranttips: 3 x duurzaam

18/04/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 28/05/18 om 10:53

Bron: Plusmagazine

Zin in een etentje op een plek waar duurzaam en lokaal hoog in het vaandel staan? Pieter Van Doveren zocht er drie voor u uit.

Tero

De succesvolle Tero-restaurants in Bierges en Brussel zijn een initiatief van Arthur Lhoist. Hij behaalde in Schotland een master duurzame ontwikkeling en management en opende in 2014 in Bierges zijn eerste duurzame restaurant verbonden aan een boerderij. Eind 2017 volgde Tero Brussel. Ook hier is het motto smakelijk en natuurlijk met respect voor product, mens en planeet. Daarom werkt het keukenpersoneel met een handvest. Groenten en fruit primeren. Peulvruchten, oliehoudende zaden en granen zijn gekiemd en kwamen minstens acht uur in contact met water om de voedingswaarde te verhogen. Vlees kom...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners