3 x lekker en betaalbaar tafelen

17/01/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 14/02/18 om 16:17

Bron: Plusmagazine

Nog op zoek naar een plekje om romantisch te tafelen zonder al te diep in je geldbeugel te moeten tasten?

Olijfboom

Dit restaurant, dat oogt als een artistieke wijnkroeg, heeft in en om Veurne een goede reputatie. De royale bereidingen van chef-kok en eigenaar Jean Vandenberghe hebben smaak. De communicatieve kok kokkerelt in een open keuken en komt geregeld aan je tafel voor een praatje. Kreeft, oesters, sprotfilet, op de graat gegrilde grietbot en wildbereidingen in het seizoen zijn specialiteiten. De basis van de vermaarde garnaalkroketten wordt bereid door de schoonmoeder en een vriendin van huisvriend Eddy. Het visitekaartje van het huis is het driegangenmenu voor €...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners