3 gereputeerde visrestaurants

25/09/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 26/09/17 om 14:00

Bron: Plusmagazine

Voor de echte visliefhebber drie visrestaurants die zichzelf al tientallen jaren bewijzen.

Oesterput Devriendt

Overgrootvader Devriendt startte in 1885 met de invoer van mosselen en oesters. Kleinzoon Piet begon in 1986 op vraag van de klanten met het serveren van warme kreeft aan een klaptafeltje tussen de leefbakken in de hangar. Vanaf die dag liep het storm. Vandaag verwerkt de Oesterput (zie openingsbeeld) op een drukke dag zo'n 700 klanten en het zijn niet alleen Belgen met een tweede verblijf aan de kust die aanschuiven, ook veel Duitsers en zelfs Aziaten die Brugge bezoeken rijden door naar de Oesterput. Er zijn enkele tafels van twee, vier en zes personen, maar de meeste mensen schuiven aan lange tafels aan. Het comfort is basic, de keuken zichtbaar aan de muur...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners