Lekkerbekkenboom

Iedereen een gulzige kerst!

Geen kerstdiner zonder kerststronk. Of toch liever chocolaatjes bij de koffie? Waarom kiezen? ’t Is maar één keer kerstfeest!

Pinguïn en eland

De Kerstman heeft zijn melkchocolade vrienden meegebracht. Libeert, vanaf ? 1,99 per stuk.

Lekkerbekkenboom

Geen kerstballen voor deze kerstboom, maar een assortiment van pralines. Neuhaus, ? 38.

Reuzenkerstman

Leonidas, ? 85

Kerststronk met vijgen

Fruitig fris vanbinnen, romige vanille aan de buitenkant. Capoue, ? 36 voor 6 personen, ? 45 voor 9 personen.

Zuurstok

Terug naar je kindertijd met deze kerststronk in de vorm van een zuurstok, met de smaak van kersen en stukjes suiker. Picard, ? 14,95 voor 8 personen.

Zonnige stronk

Een mousse van passievrucht, met een hart van witte chocolade, in een kleedje van mangoglazuur. Tartes de Françoise, ? 18 voor 4 personen, ? 36 voor 8 personen.

Haal de kerstboom maar!

Geniet van een rit vol heerlijke smaken, van melkchocolademousse, over smeuïge karamelpassievrucht tot krokante praliné-kokospassievrucht. Een creatie van pâtissier Michalak, bij Picard, ? 29,50 voor 6 personen

Chalet in de sneeuw

Voetstappen op het dak, de kerstman die door de schouw verdwijnt,... om te smullen van het vanille- en karamel-metgezouten-boterijs eronder. Picard, ? 17,50, voor 8 personen.

Kerstboompjes om in te bijten

Zet je tanden in deze kerstboompjes en ontdek de verrassende smaak van macaron met koffie, mandarine, kerstthee of praliné speculoos. Leonidas, kerstboompjes, ? 32,60/kg.

Sterretje en de maan

Dromen van de sterren en maan, ook op je bord! Als chololaatje of als kerststronk (zwartewoud of witte chocolade en mango). Marcolini, chocolaatje ? 15, kerststronk ? 12 voor 2 personen, ? 45 voor 8 personen.

OLIVIA VAN DE PUTTE

Partner Content