3x terroirkeuken

22/11/17 om 21:00 - Bijgewerkt om 09:41
Uit Plusmagazine van 23/11/17

The Butcher's Son

Plaats van gebeuren is de vroegere filterzaal van de oude stadsbrouwerij De Koninck. De site kreeg een nieuwe bestemming en brengt culinaire ambachtslieden bijeen, zoals chocoladebewerker Jitsk Heyninck, affineurs Van Tricht (Only Cheese), beenhouwerij De Laet & Van Haver (The Butcher's Store) en bakker Kenney Van Hoorick (Baked). Om de voor de buitenwereld verscholen brasserie The Butcher's Son te bereiken, moet je naar de eerste verdieping. De trap leidt langs een vitrine met rijpende karkassen. De eetzaal met de roestvrij stalen open keuken is sober ingericht. De tafels zij...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners