3 bovenste beste brasseries

21/02/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 19/02/18 om 10:13
Uit Plusmagazine van 22/02/18

Brasserie Grand Cru

Ivo Degraeve heeft er een heel parcours op zitten: hij was eigenaar van restaurant Mon Manège à Toi in Zeebrugge, was bedrijvig in de vastgoedsector en begon in de privéwoning boven het immobiliënkantoor zijn huiskamerrestaurant Huis Ten Ezele. Drie jaar terug verruilde hij Ten Ezele voor Grand Cru, een grote brasserie met huiselijk karakter aan de Damse Vaart, net buiten de Brugse stadsring en dus makkelijk te bereiken met de auto. De eetzaal is ruim, open en van de vloer tot het plafond met eik bekleed. Om te tonen dat er met verse producten wordt gewerkt, is er een open keuken, uitger...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners