Omelet met ham en geitenkaas

27/09/16 om 14:55 - Bijgewerkt op 29/09/16 om 15:42

Omelet met ham en geitenkaas

© Getty Images/iStockphoto

Benodigdheden:

2 eieren, 50g hamblokjes, 30g geitenkaas, 1/3 courgette (in blokjes), 100g gemengde rauwkost, 2 eetlepels halfvolle melk, 1 eetlepel olijfolie.

Bereidingswijze:

Verwarm de olie in de pan en voeg de blokjes courgette en ham toe, 4 min laten stoven.

Meng de eieren met de melk, kruiden met peper en zout en dit op de groenten/ham gieten, de verbrokkelde geitenkaas erover strooien.

Na 5 min is de omelet klaar. Serveren met rauwkost.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info