Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

27/09/16 om 14:46 - Bijgewerkt op 29/09/16 om 17:45

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

© Getty Images/iStockphoto

Benodigdheden:

1 potje Griekse yoghurt

Voor de notenmuesli (voor 3 keer): 20 g walnoten, 20g hazelnoten, 20g zonnebloempitten, 20g pompoenpitten, 20g amandelschilfers, 1 eetlepel olie

Bereidingswijze:

De oven voorverwarmen op 175°C. Meng al de ingrediënten in een ovenschaal en zet dit 20 min in de oven. Nadien de muesli in een mixer om fijn te malen of met een pureestamper (indien je grovere stukken wenst). Naar wens kan er nog wat lijnzaad toegevoegd worden.

35g notenmuesli met een Griekse Yoghurt.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info