Een ei mag er weer bij

25/03/18 om 07:00 - Bijgewerkt om 07:26
Uit Plusmagazine van 22/03/18

Recente studies tonen aan dat eieren dan toch niet slecht zijn voor onze cholesterol. Ze vormen ook geen bedreiging voor onze cardiovasculaire gezondheid en verhogen al evenmin het risico op een beroerte. Wel integendeel!

Vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, D, E en K, biologisch hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, vetten, mineralen, oligo-elementen... Allemaal essentiële voedingsstoffen die van het alledaagse en goedkope product dat een ei toch is, een goudmijntje maken voor ons organisme!
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners